Menu
Vores fisk Husets sild (marineret i tomat, stjerneanis og karry) Marineret sild Kryddersild Karrysild med smilende æg Christiansøpigens sild Stegt sild i eddike Matjessild med kartofler og crème fraiche Fersk røget laks Røget ål med rørœg Rejer med mayonnaise Fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade Rødspættefilet smørstegt på panden m. grønlandske rejer og mayonnaise Rødspættefilet smørstegt på panden m. hjemmerørt remoulade |
84,- 84,- 84,- 84,- 94,- 94,- 104,- 134,- 154,- 138,- 118,-
144,- 124,- |
Vores smørrebrød Roastbeef med remoulade og ristede løg Røget filet med røræg og purløg Sprœngt oksebryst med pickles og peberrod Oksetatar med æggeblomme Rullepølse med rødløg og sky Dyrlægens natmad Kogt benskinke med spejlæg Hønsesalat med bacon og ristet brød |
118,- 98,- 108,- 138,- 98,- 98,- 108,- 108,- |
Vores lune retter Ribbenssteg m. rødkål og agurkesalat Frikadeller m. rødkål og agurkesalat Mørbradbøf m. bløde løg og surt Pariserbøf m. det hele og lidt mere Lammefrikadeller m. stuvet spinat Lun leverpostej m. bacon og surt |
118,- 98,- 118,- 144,- 118,- 98,- |
Ost og søde sager Gammel ost m. fedt, sky og rom Dansk landbrie Blå kornblomst m. sveskekompot og ristet rugbrød Marineret gedeost m. krydderurter og ristet rugbrød Chokoladekage m. blød hat Petit Four (raguza eller nøddehorn) |
88,- 88,- 88,- 88,- 78,- 18,- |
Tivolihallens speciale Kogt klipfisk serveret med rødbeder, æg, peberrod, smør- og sennepssovs, hertil kartofler
Forbehold for prisændringer |
268,- |