Tivolihallen - Hyggelig og klassisk frokostrestaurant midt i København

Julehygge

 

 

Fra 9. november serverer vi igen vore traditionelle juleanretninger (frokost og aften). Vi glæder os til at se jer!

 

 

Julebord

Vi starter med silden:

Karrysild med æggesalat, karse og løg

Helles julesild med anis og porter

 

Så kommer der lidt mere fisk:

Gravad laks med fennikelsalat og sennepsdressing

Røget ål med røræg

Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron

 

Næste servering:

Æbleflæsk

Ribbensteg med rødkål

Andebryst stegt med rosmarin og appelsin

Hønsesalat med bacon

 

Vi slutter med ost og sødt:

To danske oste med behøring garniture

Ris a la mande med lun kirsebærsauce

 

Pris per kuvert kr. 435,-

 

Juleplatte



(serveres ikke fredag og lørdag aften)

Første servering:

Karrysild med æggesalat, karse og løg

Gravad laks med fennikelsalat og sennepsdressing

Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron

 

Anden servering:

Ribbensteg med rødkål

Hønsesalat med bacon

Brie med behøring garniture

 

Pris per kuvert kr. 245,-

-

Ris a la mande med lun kirsebœrsauce

Pris 70,-

 

Vore hjemmelavede snapse



Tivolihallens Julesnaps 80,-

Dadler, figner, stjerneanis, appelsin, kanel og lakridsrod

Tivolihallens citronsnaps 80,-

Citron og krondild

Tivolihallens Porsesnaps 80,-

Håndplukket svensk porse

 

Flaske 650,-