Selskaber
Vi arrangerer meget gerne dags- eller aftenarrangementer. Ring og få et tilbud. Her er nogle eksempler:
Frokost: Tivolihallens
Forretningsfrokost (min. 10 personer) Karrysild med smilende æg 2 stykker uspecificeret smørrebrød Lun ribbenssteg med hjemmelavet rødkål og
agurkesalat Pris per kuvert kr. 252,- Tivolihallens Frokostplatte, 2 serveringer (min.
10 personer) Karrysild med smilende æg Marineret laks med krydderurter Lun ribbenssteg med hjemmelavet rødkål og
agurkesalat Roastbeef med remoulade, peberrod, ristede løg og
agurkesalat Dansk landbrie med garniture Pris per kuvert kr. 192,-
Der er naturligvis mulighed for tilkøb - ring til
os, vi hjælper gerne. |
Aften: 3 retters selskabsmenu –
venligst vælg en forret, en hovedret og en dessert (samme for hele selskabet) Forret: Ceviche af lyssej eller Varmrøget laks med mango, asparges og basilikum
creme
Hovedret: Spinatfarseret unghane med nye kartofler og
estragon sauce eller Bagt laks med hollandaise, nye kartofler og
bønner. eller Kalvetyksteg med spidskål og svampe, nye danske
kartofler og skysovs
Dessert: Pandekager med hjemmelavet is eller Rødgrød med fløde eller Rabarber trifli
Pris for 3 retters menu uden drikkevarer: kr.
465,- per person. Pris for 3 retters menu med 1 glas hvidvin, 1
glas rødvin, kaffe eller te: kr. 595,- per person.
Den store Selskabs Menu (arrangement i 6 timer) Venligst vælg en forret, en hovedret og en
dessert (samme til hele selskabet) Velkomsdrik: Cava med appetizer
Forret: Rejecocktail med avokadocreme brød og smør eller Varmrøget laks med grønkål, æble, peberrodscreme
og spirer
Hovedret: Spinalfarseret kalvefilet med timian, nye
kartofler, stegte svampe og spidskål og sauce eller Oksefilet med bagte courgetter, løg, tomat,
basillikum og bernaisecreme
Dessert: Porcheret pære med vanille is og chokolade sauce eller Hjemmelavet isfragilite med marineret frugt
Kaffe, te, petit four og avec
Menuen inkluderer hvidvin og rødvin ad libítum
Pris kr. 1095,- per person
Den Klassiske Danske Menu - venligt vælg en
forret, en hovedret og en dessert (samme til hele selskabet) Forret: Rejecocktail med avokadocreme eller En tartelet med høns i asparges
Hovedret: Gammeldags oksesteg med perleløg, kartofler og
sovs eller Krebinetter med stuvet spinat, kartofler og grønt eller Rødspættefilet med kartofler, grønt og
persillesovs
Dessert: Rødgrød med fløde eller Æblekage
Pris for menu uden drikkevarer: kr. 395,- per
person Pris for menu med 2 øl og kaffe eller te: kr.
545,-
Det er muligt at tilføje til alle menuer hvis i
har særlige ønsker – vi hjælper gerne. |